Pano Lefkara

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pano Lefkara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lefkara Aloni House, Adamos House és Tenta House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pano Lefkara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pano Lefkara területén

10 145 Ft-tól
18 035 Ft-tól
38 137 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 17 284 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pano Lefkara városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 793 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 20 290 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pano Lefkara városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (29,67 km). További közeli repülőterek: Ercan (36,50 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus