Pano Lefkara

2019. jún. 26.2019. jún. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pano Lefkara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lefkara Aloni House, Adamos House és Tenta House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pano Lefkara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pano Lefkara területén

9 758 Ft-tól
17 348 Ft-tól
36 684 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 625 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pano Lefkara városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 601 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 19 517 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 320 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pano Lefkara városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (29,67 km). További közeli repülőterek: Ercan (36,50 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus