Páfosz

2019. júl. 3.2019. júl. 4.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Páfosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alexander The Great Beach Hotel, Paradise Kings Club és Avanti Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Páfosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Páfosz területén

24 517 Ft-tól
40 562 Ft-tól
64 898 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Páfosz városáról?

9,8
Családos utazók
8,2
Éjszakai élet rajongói
8,0
Kalandvágyó utazók
8,0
Szabadtéri programok rajongói
7,4
Történelemrajongók
Tagi vélemények (57)
Julia Whitby
Julia Whitby
2019. 05. 08.

Meg kell maradnia a Louis Phaethon szállodában Páfoszban. Teljesen fantasztikus, barátságos személyzet, nagyszerű légkör, valami mindennap, versenyek, sportok, vagy csak a medencénél hűtés. Paphos egy nagyszerű terület, sok tennivalóval.

Julie McIntyre
Julie McIntyreEgyesült Államok
2013. 03. 13.

Páfosz kiváló hely a látogatáshoz, legyen szó akár a kikötőben található bárokról, akár a régészeti múzeum kiállításairól. Ne hagyja ki a dombon lévő régi várost, van még egy lift a parkolóból. Vándoroljon az agora (piac) körüli szűk utcák árnyékában. Nagyon hangulatos, csodálatos kilátással Paphos városára.

Craig Bond
Craig BondPlymouth
2017. 01. 06.

Húsvétkor nagyon meleg, de megérte a látogatást. Sok látnivaló a látogatás, és mindent egy pár óra autóútra. Érdemes megvenni egy helyi idegenvezető könyvet, mivel a hátsó utcákon és az elkapott pályán áthalad. Az étel kiváló és ésszerű is. Sok étel a beállított ételekben, így magadnak kell lépnie. A strandok tisztaak és az emberek barátságosak. Vissza akarok menni.

Veronica Cox
Veronica CoxColchester
2017. 01. 06.

Ciprus nyugati partján fekvő Paphos csodálatos hely. Ez egyike a legszebb, legrégebbi helyeknek, amelyeket sokáig meglátogattam. Sok boldog ünnepet töltöttem Paphosban. A part és a vidék nagyon festői és történeti és legendás. Rengeteg gyönyörű strandok és helyek vásárolni, enni és éjszakát kipróbálni. Rengeteg "Utazási Iroda" van, amellyel naponta kirándulhat Ciprus minden részén és távolabb. Rengeteg jó szálloda áll rendelkezésre, vagy önellátó, ha tetszik.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 14 457 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Páfosz városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 636 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 17 710 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 180 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Páfosz városában az átlagos június havi hőmérséklet 24,6 °C/76,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,8 °C/46,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Páfosz városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (7,86 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus