Omodhos

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Omodhos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Zia tou Romi, Jasmin House és Peter and Charoula. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Omodhos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Omodhos területén

10 947 Ft-tól
12 042 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 19 705 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Omodhos városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 111 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 23 354 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 597 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Omodhos városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (33,07 km). További közeli repülőterek: Ercan (71,06 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus