Omodhos

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Omodhos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Zia tou Romi, Peter and Charoula és 120 négyzetméteres, 3 hálószobás, 3 Saját Fürdőszobával Rendelkező Ház Vasa Területén. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Omodhos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Omodhos területén

21 693 Ft-tól
19 823 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 20 197 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Omodhos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 685 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 23 937 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 691 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Omodhos városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (33,07 km). További közeli repülőterek: Ercan (71,06 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus