Nicosia

2019. jan. 22.2019. jan. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nicosia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilton Cyprus, Executive Suites és Merit Lefkosa Hotel & Casino. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nicosia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nicosia területén

20 181 Ft-tól
40 002 Ft-tól
45 407 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Nicosia városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,8
Családos utazók
7,6
Történelemrajongók
7,6
Üzleti utazók
7,6
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (25)
Alexandros Vrahas
Alexandros VrahasNicosia
2018. 04. 24.

It is the capital of Cyprus filled with restaurants and cafes as well as outdoor activities and many many shoppong streets

Lisa R
Lisa RLondon
2016. 09. 19.

Take a tour on foot or by Segway around the old lost city of Nicosia, the history is incredible and its a great day out for all ages.

Liron Milstein
Liron MilsteinTel Aviv
2013. 07. 21.

although it's hard being there in the summer, this is truly a great city to spend a few days in. great night life, art scene, and design, and very cosmopolite place.

Daniel Holmes
Daniel HolmesDubai
2017. 01. 06.

Should visit here when on the island of Cypress...I love it because I was married here to my lovely wife Amal.

Utazás tervezése ide: Ciprus