Miliou

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Miliou területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Akourdalia Villas, Chrysanthema Villa és Villa Koumneni. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Miliou területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Miliou területén

18 514 Ft-tól
45 068 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 19 449 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Miliou városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 539 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 24 685 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 187 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Miliou városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 25,0 °C/76,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,8 °C/46,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Miliou városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (25,09 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus