Miliou

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Miliou területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lasa Heights Hotel, Pervoles Villa és Michalis Anoyia Traditional Stonehouse. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Miliou területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Miliou területén

10 217 Ft-tól
13 684 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 20 070 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Miliou városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 746 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 24 083 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Miliou városában az átlagos június havi hőmérséklet 24,6 °C/76,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,8 °C/46,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Miliou városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (25,09 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus