Miliou

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Miliou területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lasa Heights Hotel, Karydhia Cottage és Pervoles Villa. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Miliou területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Miliou területén

17 573 Ft-tól
22 937 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 20 348 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Miliou városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 186 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 24 417 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Ciprus