Mazotos

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mazotos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Eva, Villa 490420 és Sunny Seaside Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mazotos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Mazotos területén

41 Ft-tól
50 Ft-tól
85 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 17 141 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mazotos városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 140 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 19 998 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 802 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Mazotos városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (15,33 km). További közeli repülőterek: Ercan (39,66 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus