Lophos

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lophos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apokryfo Traditional Guesthouse, Agia Mavri House és Anefani House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lophos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lophos területén

33 040 Ft-tól
46 107 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 20 907 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lophos városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 240 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 23 147 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lophos városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (37,47 km). További közeli repülőterek: Ercan (67,74 km) Lárnaka (69,26 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus