Laxia

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Laxia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tseri Budget Residences, Nicosia Suites és Chanteclair Apartment City Center. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Laxia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Laxia területén

12 589 Ft-tól
15 873 Ft-tól
49 809 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 20 434 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Laxia városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 51 816 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 25 178 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Laxia városához a legközelebb eső repülőtér Ercan (ECN) (12,51 km). További közeli repülőterek: Lárnaka (33,54 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus