Lachi

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lachi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Tavros Hotel Apartments, Renos Tourist Apartments és Mariela Hotel Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lachi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lachi területén

30 800 Ft-tól
140 187 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 053 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lachi városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 48 907 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 29 120 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 254 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lachi városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 25,0 °C/76,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,8 °C/46,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lachi városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (36,66 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus