Konia

2019. szept. 24.2019. szept. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Konia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Aphorodite Apts, Jack Apartment és The Best. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Konia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Konia területén

9 602 Ft-tól
17 886 Ft-tól
40 479 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 18 075 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Konia városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 526 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 24 853 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 292 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Konia városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (7,82 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus