Kissonerga

2019. júl. 4.2019. júl. 5.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kissonerga területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: 20 Kissonerga Sunset, Mandarin 7 és Villa James. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kissonerga területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kissonerga területén

9 014 Ft-tól
10 636 Ft-tól
17 306 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 504 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kissonerga városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 36 776 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 27 041 Ft körül alakult. Ez 12%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 567 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kissonerga városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (13,48 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus