Kissonerga

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kissonerga területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mandarin 7, Villa James és Villa Despoina. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kissonerga területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kissonerga területén

7 583 Ft-tól
11 652 Ft-tól
19 789 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 906 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kissonerga városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 37 730 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 27 742 Ft körül alakult. Ez 9%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 985 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kissonerga városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (13,48 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus