Kalopanayiotis

2019. szept. 28.2019. szept. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kalopanayiotis területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: CasaLambra, Gold Mountain House és Kalopanayiotis Museum Studio. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kalopanayiotis területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kalopanayiotis területén

69 136 Ft-tól
49 034 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 19 914 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kalopanayiotis városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 26 677 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 23 672 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 077 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kalopanayiotis városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (43,67 km). További közeli repülőterek: Ercan (63,29 km) Lárnaka (74,52 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus