Kalopanayiotis

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kalopanayiotis területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gold Mountain House, Kalopanayiotis Museum Studio és Felicos House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kalopanayiotis területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kalopanayiotis területén

22 370 Ft-tól
162 365 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 19 760 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kalopanayiotis városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 725 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 23 488 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 898 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kalopanayiotis városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (43,67 km). További közeli repülőterek: Ercan (63,29 km) Lárnaka (74,52 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus