Episkopi

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Episkopi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alecos Hotel Apartments, Pandream Hotel Apartments és Kiniras Traditional Hotel & Restaurant. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Episkopi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Episkopi területén

8 323 Ft-tól
14 426 Ft-tól
35 325 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 17 755 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Episkopi városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 388 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 32 921 Ft körül alakult. Ez 20%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 325 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Episkopi városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (9,59 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus