Dhrousha

2019. aug. 27.2019. aug. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dhrousha területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Wisteria, Drouseia Villa és Villa Dyana. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dhrousha területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dhrousha területén

109 Ft-tól
178 Ft-tól
613 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dhrousha városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 211 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 23 212 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 21 754 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dhrousha városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (28,32 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus