Dherinia

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dherinia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Alex, Villa Apostolia és Villa Bella. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dherinia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dherinia területén

12 022 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 14 796 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dherinia városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 291 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 18 865 Ft körül alakult. Ez 27%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 982 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dherinia városához a legközelebb eső repülőtér Lárnaka (LCA) (36,63 km).További közeli repülőterek: Ercan (44,01 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus