Argaka

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Argaka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: the view villa, Emilia és Stavroulla. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Argaka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Argaka területén

32 480 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 16 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Argaka városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 827 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 41 067 Ft körül alakult. Ez 43%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 045 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Argaka városához a legközelebb eső repülőtér Páfosz (PFO) (40,37 km).

Utazás tervezése ide: Ciprus