Agros

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Agros területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Mountain Home, Lovely Country House in Trimiklini és To Apokentro. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Agros területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Agros területén

22 603 Ft-tól
31 102 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 19 167 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Agros városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 25 677 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 21 699 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Agros városában az átlagos június havi hőmérséklet 22,8 °C/73,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,5 °C/86,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 7,5 °C/45,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Agros városához a legközelebb eső repülőtér Ercan (ECN) (50,80 km). További közeli repülőterek: Páfosz (53,53 km) Lárnaka (56,15 km)

Utazás tervezése ide: Ciprus