Haszkovo

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Haszkovo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartment Max Comfort, Radnevo Hotel és My House Kurtoglu. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Haszkovo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Haszkovo területén

5 557 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 8 891 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Haszkovo városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 11 484 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 10 002 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Haszkovo városában az átlagos április havi hőmérséklet 11,7 °C/53,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,8 °C/87,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -3,7 °C/25,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Haszkovo városához a legközelebb eső repülőtér Plovdiv (PDV) (61,05 km).

Utazás tervezése ide: Bulgária