Asenovgrad

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Asenovgrad területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Brestnik, Complex Magic of the Rhodopes és City Apartments - a brand new luxury & comfy.. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Asenovgrad területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Asenovgrad területén

6 104 Ft-tól
9 249 Ft-tól
12 393 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 8 139 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Asenovgrad városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 538 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 11 468 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 363 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Asenovgrad városában az átlagos április havi hőmérséklet 11,7 °C/53,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,7 °C/87,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -2,9 °C/26,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Asenovgrad városához a legközelebb eső repülőtér Plovdiv (PDV) (7,01 km).

Utazás tervezése ide: Bulgária