Fernando de Noronha-szigetcsoport

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Fernando de Noronha-szigetcsoport területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ecocharme Pousada Pedra Do Mar. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Fernando de Noronha-szigetcsoport területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Fernando de Noronha-szigetcsoport városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
8,7
Szabadtéri programok rajongói
7,7
Wellness
6,7
Hátizsákosok
6,7
Családos utazók
Tagi vélemények (27)
Walesk Torquato Saraiva
Walesk Torquato Saraiva
2019. 03. 22.

Foi a viagem mais perfeita e mais incrível adorei tudo valeu cada centavos investido recomendo lugar muito lindo e seguro

Dea Viana
Dea Viana
2019. 02. 22.

passamos 9 dias e conhecemos tudo com calma. recomendo para os amantes da natureza, muitas trilhas, vida marinha preservada, ótimas para mergulhos. o custo de vida na ilha é alto, mas sempre tem umas bárbadas de alimentação E hospedagem. Quero voltar!

Sonia Bastian
Sonia Bastian
2018. 12. 22.

Desvendar a ilha q é mágica....estou voltando ....comemorar mais um aniversário.

Helder Pinheiro
Helder PinheiroLos Angeles
2015. 07. 25.

Fernando de Noronha has the most beautiful beach in the world! I don't need to talk so much about it. It's in Brazil!

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 30 336 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Fernando de Noronha-szigetcsoport városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 174 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 34 775 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Fernando de Noronha-szigetcsoport városában az átlagos április havi hőmérséklet 27,4 °C/81,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,5 °C/86,9 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 24,1 °C/75,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Fernando de Noronha-szigetcsoport városához a legközelebb eső repülőtér Fernando de Noronha (FEN) (1,26 km).

Utazás tervezése ide: Brazília

Fernando de Noronha-szigetcsoport területe és vonzáskörzete