Sanabis

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sanabis területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Grand Apartment, Dream Line Tower és The Landmark Seef. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sanabis területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sanabis területén

12 716 Ft-tól
13 464 Ft-tól
23 376 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 22 441 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sanabis városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 385 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 29 173 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 941 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sanabis városához a legközelebb eső repülőtér Bahrain (BAH) (10,38 km).

Utazás tervezése ide: Bahrein