Karbābād

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Karbābād területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Meraki Tower 1, Dream Line Tower és The Landmark Seef. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Karbābād területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Karbābād területén

8 137 Ft-tól
10 488 Ft-tól
25 135 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 18 083 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Karbābād városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 524 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 31 102 Ft körül alakult. Ez 10%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 968 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Karbābād városához a legközelebb eső repülőtér Bahrain (BAH) (11,72 km).

Utazás tervezése ide: Bahrein