Jidd Ḩafş

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jidd Ḩafş területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Abraj Lulu - Gold Tower, The Grand Apartment és The Landmark Seef. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jidd Ḩafş területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jidd Ḩafş területén

10 640 Ft-tól
10 640 Ft-tól
22 773 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 21 653 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jidd Ḩafş városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 560 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 30 987 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jidd Ḩafş városához a legközelebb eső repülőtér Bahrain (BAH) (11,60 km).

Utazás tervezése ide: Bahrein