Jidd Ḩafş

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jidd Ḩafş területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Abraj Lulu - Gold Tower, The Grand Apartment és The Landmark Seef. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jidd Ḩafş területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jidd Ḩafş területén

10 307 Ft-tól
10 307 Ft-tól
22 061 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 20 976 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jidd Ḩafş városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 228 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 30 017 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 680 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jidd Ḩafş városához a legközelebb eső repülőtér Bahrain (BAH) (11,60 km).

Utazás tervezése ide: Bahrein