Stella Maris

2019. febr. 21.2019. febr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Stella Maris területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Mare, Bella Baracca és Exuma Yacht Club. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Stella Maris területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 69 912 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Stella Maris városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 69 912 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 58 565 Ft körül alakult. Ez 0%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 58 474 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Bahama-szigetek