Stella Maris

2019. júl. 30.2019. júl. 31.

2 vendég - 1 szoba

Fly Stay Save + A nálunk foglalt repülőjegy szálláskedvezményt érhet. Juhé!
Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Stella Maris területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Boat House Sea Breeze Drive, Villa Mare és Bonefish Bella Vista. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Stella Maris területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Stella Maris területén

60 427 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 47 762 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Stella Maris városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 73 815 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év július hónapjában átlagosan 57 894 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 61 543 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Stella Maris városában az átlagos július havi hőmérséklet 26,7 °C/80,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,6 °C/83,5 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 18,6 °C/65,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Stella Maris városához a legközelebb eső repülőtér Stella Maris (SML) (1,10 km). További közeli repülőterek: Rum Cay (31,59 km) Long-sziget (49,36 km) George Town (54,45 km)

Utazás tervezése ide: Bahama-szigetek