Nakhichevan

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nakhichevan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Horseback Tours Farm, Tebriz Hotel Nakhchivan és Duzdag Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nakhichevan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 7 457 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nakhichevan városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 370 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 7 829 Ft körül alakult. Ez 40%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 999 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nakhichevan városához a legközelebb eső repülőtér Nakhichevan (NAJ) (4,72 km).

Utazás tervezése ide: Azerbajdzsán

Nakhichevan területe és vonzáskörzete