Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sydney területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The George Street Hotel, Song Hotel Sydney és APX World Square. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sydney területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sydney területén

28 637 Ft-tól
44 628 Ft-tól
67 315 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Sydney városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
8,9
Családos utazók
8,4
Szabadtéri programok rajongói
7,9
Hátizsákosok
7,6
Gasztroturisták
Tagi vélemények (338)
Rachel Stockman
Rachel Stockman
2019. 03. 01.

Definitely something I fell in love with although I do recommend going with or meeting up with friends.

Rosa Gomes Rosa
Rosa Gomes Rosa
2019. 02. 25.

Amei fui visitar meu filho. Passei 42 dias lá foi maravilhoso!! Pretendo voltar.

Albert Silber
Albert SilberNew York City
2018. 10. 29.

A wonderful city to visit. I would especially recommend the Opera House. Do attend a concert. The acoustics are the finest in the world.

Piyali Dasgupta
Piyali DasguptaSzingapúr
2018. 09. 01.

Loved the vibe. Juxtaposition of modern and historic. Hop on a water taxi at the Harbour or just enjoy magnificent views, food and fun.

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 39 422 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sydney városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 58 761 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 49 091 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sydney városában az átlagos május havi hőmérséklet 16,1 °C/60,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,9 °C/80,4 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 7,9 °C/46,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sydney városához a legközelebb eső repülőtér Sydney Au-Rose Bay (RSE) (8,24 km). További közeli repülőterek: Sydney (8,35 km)

Utazás tervezése ide: Ausztrália