San Rafael

2019. ápr. 26.2019. ápr. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által San Rafael területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Rio Diamante, Hostel-Residencial "El Viajero" és Hostel Rogupani. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le San Rafael területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák San Rafael területén

13 443 Ft-tól
20 539 Ft-tól

Mi az utazók véleménye San Rafael városáról?

9,8
Spiritualitást keresők
9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,8
Wellness
9,8
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (3)
Ezequiel Ratti
Ezequiel RattiBuenos Aires
2018. 02. 17.

San Rafael es la capital del rafting en Argentina. Esta localidad de la ciudad de Mendoza, ademas de muchos atractivos de aventura, trekking y recorridos de montaña, es el lugar elegido por todos para disfrutar de una tarde haciendo este deporte tan atractivo. Los canales entre montañas, los rápidos en ríos de agua dulce, el terreno y la cantidad de emprendimientos alrededor de este deporte hicieron que se llame la capital del rafting. El Río del Cañon del Atuel es el más elegido y donde más se practica el deporte. San Rafael también recibe mucho turismo enológico, ya que se producen grandes Malbec. Otro de los puntos interesantes por conocer es Los Reyunos, un lugar para disfrutar de la naturaleza y unas vistas únicas!

Rocío  Alonso
Rocío Alonso
2019. 03. 26.

Paisajes únicos y hermosos

Leonardo Porrés
Leonardo PorrésPrága
2014. 07. 09.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 11 950 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. San Rafael városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 539 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 431 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 933 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
San Rafael városában az átlagos április havi hőmérséklet 15,7 °C/60,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,0 °C/89,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 0,7 °C/33,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
San Rafael városához a legközelebb eső repülőtér San Rafael (AFA) (6,07 km).

Utazás tervezése ide: Argentína