El Calafate

2019. aug. 25.2019. aug. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által El Calafate területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Xelena Hotel & Suites, Marcopolo Suites Calafate és Edenia Punta Soberana. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le El Calafate területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák El Calafate területén

39 Ft-tól
54 Ft-tól
65 Ft-tól

Mi az utazók véleménye El Calafate városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,5
Kalandvágyó utazók
6,4
Zöld utazók
6,4
Gasztroturisták
Tagi vélemények (30)
Dave Douglas
Dave DouglasSan Francisco
2014. 03. 19.

El Calafate is like a ski town in the middle of nowhere. The obvious attraction is the glacier, but I like renting a car and driving to the some of the out-of-the-way spots for a picnic or just to hike around a bit. We were there for Christmas Eve and it was kind of hilarious. We had a special holiday dinner in a Chinese Buffet that had stuffed animals spread around. It looked like a cross between a saloon from the wild west and a nail salon in china town. Good fun though and the the little town even surprised us with a small fireworks display.

Talmadge O'Neill
Talmadge O'NeillPasadena
2013. 08. 22.

Of the three glacier fields I saw in Argentina, this is the smallest but best for viewing.

Gloria Janek
Gloria JanekLondon
2016. 11. 05.

El Calafate is a cute little town. There are plenty of cafes and bars to check out. You can book any tour from your hostel and people are really friendly!

Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerpen
2013. 01. 15.

The starting point for a visit to the mountains and glaciers on the border with Chili. From here you visit the vast ice mass that is the Perito Moreno glacier and the deserted, wild and beautiful mountain area around Cerro Torre.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 14 214 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. El Calafate városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 098 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 16 346 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 390 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
El Calafate városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 3,3 °C/37,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 19,5 °C/67,1 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga -2,8 °C/27,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
El Calafate városához a legközelebb eső repülőtér El Calafate (FTE) (16,80 km). További közeli repülőterek: Lago Argentino (38,95 km)

Utazás tervezése ide: Argentína