Pas de la Casa

2019. ápr. 26.2019. ápr. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Pas de la Casa területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Altissim Chalets, L' Edelweiss és Chat Catsby. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Pas de la Casa területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Pas de la Casa területén

16 057 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Pas de la Casa városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,8
Kalandvágyó utazók
9,8
Gasztroturisták
7,4
Családos utazók
Tagi vélemények (6)
Pepi
PepiBarcelona
2018. 01. 14.

El Pas de la casa (lleva su nombre porque antiguamente había una única casita justo en el paso) es la puerta de entrada a Andorra por la frontera con Francia. Es una urbanización moderna y cuenta con incontable cantidad de negocios y shoppings. De los pueblos del Principado, seguramente sea uno de los menos pintorescos, pero a su favor ha de decirse que cuenta con excelente oferta gastronómica, precios más económicos que en otros sitios y por último: el acceso a Grandvallira que cuenta siempre con mejor nieve (es uno de los puntos más altos y por sus características conserva buena nieve).

Neil M
Neil M
2015. 10. 22.

Drive to Andorra via Mirepoix, Lavalanet, Tarascon, Ax les Thermes. A visit to see the cave drawings at Grotte de Niaux is a must! Visit the frontier town for lunch and maybe some duty free shopping. Take in the fabulous views of the Pyrenees whilst you drive back from Ax over mountain passes to Quillan before heading back towards Carcassonne.

Regina M
Regina MAlexandria
2018. 06. 29.

Great Italian food and in my opinion, the best pizza at the beach.

Gaetan Scemosenior
Gaetan ScemoseniorPlouasne
2012. 10. 26.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 11 950 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Pas de la Casa városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 47 799 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 33 609 Ft körül alakult. Ez 16%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 946 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Pas de la Casa városában az átlagos április havi hőmérséklet 2,2 °C/36,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 11,5 °C/52,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -1,6 °C/29,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Andorra