Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

rentalcars.com - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

A Rental Cars a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalata, amely világszerte több mint 6000 helyszínen bocsát ügyfelei rendelkezésére bérautókat. Évente több mint kétmillió ügyfelet szolgálnak ki, miközben kiváló ügyfélszolgálatot és alacsony árakat kínálnak.

Az ügyfélszolgálatáról híres Rental Cars többnyelvű segítségnyújtást biztosít, 40 nyelven. Többnyelvű ügyfélszolgálatot működtetnek a személyes érintkezést kedvelő ügyfeleknek, és e-mail rendszert az írásos formát kedvelőknek.

A Priceline utazási csoport tagjaként a Rental Cars a világ vezető autókölcsönzőivel épített ki erős kapcsolatot. Partnereik között találunk azonban megbízható pénztárcabarát vállalatokat is. Biztos lehet benne, hogy mindig jó hírű szolgáltatótól kapja autóját, függetlenül attól, hogy világszerte, vagy csak az adott országban ismert cégről van szó.

Mivel autóspecialisták kiterjedt hálózatával állnak kapcsolatban, az utazók számos helyszínen átvehetik az autójukat. A repülőterek mellett a Rental Cars lehetővé teszi azt is, hogy ügyfelei vasútállomásokon, kikötőkben és városközpontokban vegyék át járművüket. Ez a rugalmasság különösen jól jön az utazások megtervezésekor.

Hálózatuknak köszönhető az is, hogy járművek széles skálája áll rendelkezésre a pénztárcakímélő miniautóktól az ámulatba ejtő luxusautókig.

A megbízható partnerek kiterjedt hálózata garantálja, hogy a Rental Cars a legjobb ajánlatot kínálhassa ügyfeleinek. Árpolitikájuk igen átlátható, és nem számítanak fel hitelkártyadíjat vagy módosítási díjat.

A Rental Cars a Skyscanner egyik foglalási partnere. Amikor weboldalunkon az autókölcsönzési ajánlatokra keres, megmutatjuk a Rental Cars ajánlatait is egy sor másik autókölcsönzőé mellett. Ez a garancia arra, hogy Ön mindig a legjobb autókölcsönzési ajánlatot kapja.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.