Sixt - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

A Sixt autókölcsönzőt 1912-ben alapította Martin Sixt, és az elmúlt egy évszázadban Európa egyik legismertebb autókölcsönző társaságává nőtte ki magát. A Sixt jelenleg piacvezető Németországban és Ausztriában, és sikert sikerre halmoz.

A Sixt komolyan veszi német gyökereit: a világ legnagyobb BMW és Mercedes Benz bérautó-flottáját kezeli. A legújabb sportautó modellekkel, kabriókkal és dzsipekkel a Sixt elérhetőbbé tette ügyfeleinek a luxus élményét.

A Sixt all inclusive árat tüntet fel: a Sixt bérautó ára a biztosítást, a kárbiztosítást, az áfát és a korlátlan kilométereket is magában foglalja. A visszatérő ügyfelek Sixt Express kártyát vásárolhatnak, elkerülve a sorban állást és az űrlapok kitöltését.

A több mint 105 országban 4000-nél is több képviselettel rendelkező Sixt nem áll le a folyamatos fejlesztéssel. Jelenleg az Egyesült Államokban pénztárcakímélő luxusautókkal terjeszkednek, Délkelet-Ázsiában pedig új irodákat nyitnak.

A vállalat mérete ellenére a Sixt család a mai napig részt vesz a mindennapi irányításban. Erich Sixt a vezérigazgató, felesége, Regine foglalkozik a marketinggel, fiaik, Alexander és Konstantin szintén vezető pozíciókat látnak el. Míg a vállalat 43%-át részvényesek birtokolják, még mindig a család a többségi tulajdonos.

Amellett, hogy repülőtéri és városi helyszínek kiterjedt hálózatát kínálja, a Sixt számos vasútállomáson is megtalálható Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Svédországban. Így az ügyfelek rugalmasan tervezhetik meg utazásukat.

Amikor a Skyscanner segítségével keres bérautót, az eredményeink között megtalálja a Sixt és más vezető autókölcsönzők ajánlatait is. Egy szempillantás alatt látni fogja, mely autókölcsönző vállalatok kínálják a legjobb ajánlatot, így mindig a legelőnyösebb áron juthat hozzá bérelt autójához.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.