Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Holiday Autos - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

A Holiday Autos bérautó-közvetítő céget 1987-ben alapították Clive Jacobs brit vállalkozó vezetésével. Jacobs felfigyelt arra, hogy akkoriban az autókölcsönzői piac elsősorban az üzletemberekre összpontosított, és piaci rés keletkezett a turisták kiszolgálásában. Jacobs az utaztatással foglalkozó cégeknek egy előre fizetett, mindent magában foglaló autóbérlési termékkel állt elő, melynek eredménye már az első évben több mint egymillió angol font lett.

Azóta a Holiday Autos még tovább fejlődött, és még több díjat gyűjtött be. 2003-ra, amikor Jacobs eladta a vállalatot a Lastminute.com-nak, a Holiday Autos már közel 70 szolgáltatás-innovációs díjat tudhatott magáénak. A Holiday Autos azóta is elkápráztatja a zsűrik tagjait, a közelmúltban a Globe Travel Awards díjátadóján a legjobb autókölcsönző díját vehette át 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban.

Nem meglepő, hogy a Holiday Autos az autókölcsönzői piac újítójaként szerzett nevet magának. Egyik népszerű programjuk a Carbonwise, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kompenzálják szén-dioxid-kibocsátásukat, amikor autót bérelnek. További szolgáltatásuk a lakóautó-bérbeadás, a teherjármű-bérbeadás, és a sofőr által vezetett autók bérbeadása azoknak, akik luxust szeretnének vinni bérautó-élményükbe.

A Sabre Holdings (a Travelocity tulajdonosa) révén a Holiday Autos jó kapcsolatot épített ki a világ több vezető autókölcsönző társaságával, partnerük például az Alamo, az Avis és a Hertz. Partnerein keresztül a Holiday Autos 30 000 bérautó-átvevőhelyet kínál világszerte, és ügyfeleinek célállomások és szolgáltatók példátlan választékát teszi elérhetővé.

A Holiday Autos a Skyscanner egyik megbízható foglalási partnere. Amikor weboldalunkon a bérautók áraira keres, az ő adatbázisukban szereplő árakat is megtalálja. Így mindig a legjobb autókölcsönzési ajánlatot tudjuk kínálni Önnek.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.