Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Atlas Choice - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

Az AtlasChoice pénztárcabarát autókölcsönző, amely szállodai szobák és utasbiztosítások értékesítésével is foglalkozik. 1990-ben alapították, és világszerte több mint 12 000 helyszínen működik. A számos repülőtéren megtalálható AtlasChoice büszke arra, hogy nincsenek rejtett költségei és hitelkártyadíjai.

Az AtlasChoice a lehető legjobb áron kínálja a legjobb minőségű termékeit, és mindent megtesz azért, hogy árai mindig verhetetlenek legyenek. Amennyiben ügyfelei a hasonló autókölcsönzőknél olcsóbb árat találnak, visszatérítik számukra a különbözetet.

A teljes árakat feltüntető, megfizethető AtlasChoice büszke arra, hogy nincsenek rejtett költségei. A legalacsonyabb díj garancia népszerű az önrészbiztosítást már akár napi 700 forintos áron kínáló társaság ügyfelei között. Előre foglalni kis összegű letét mellett lehet, a hitelkártya megterhelése nélkül.

Az autókölcsönzéshez általában betöltött 21 év szükséges, bár egyes országokban más lehet érvényben. Emellett szinte mindenhol előírás, hogy a vezetői engedély legalább egyéves legyen. Az autó átvételekor be kell mutatni az érvényes vezetői engedélyt, egy érvényes hitelkártyát, személyi igazolványt vagy útlevelet.

Az AtlasChoice különböző autókölcsönzési csomagokat kínál a különféle igényekhez, beleértve az Inclusive és az Inclusive Gold Plus csomagokat. Mindegyik tartalmazza a korlátlan kilométereket, a felelősségbiztosítást, a lopáskár-biztosítást, a repülőtéri felárakat, a letétet és a helyi adókat. A Plus csomagok további extrákat is tartalmaznak, például teli tankot és további vezető hozzáadásának lehetőségét.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.