Argus Car Hire - Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat a Skyscannerrel

Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Az Argus egy díjnyertes autókölcsönző társaság, amely 175 országban működik. 1959-ben dublini családi vállalkozásként indult, ám azóta a világ egyik legnagyobb bérautó-foglalási weboldalává nőtte ki magát. Az évek során olyan globális autókölcsönző márkákkal kötöttek partnerséget, mint az Avis, az Europcar és a Sixt, az olyan kisebb helyi márkák mellett, mint például a spanyol Goldcar.

A technikai újításokra nyitott vállalat lett az első Európában, amelyik az interneten értékesített bérautót, és elsőként vezetett be "3 kattintással a foglalásig" rendszert a gyors és egyszerű autókölcsönzésért. Az innováció kifizetődött, és az Argus weboldala egy sor díjat nyert, köztük a Nokia Digitális Média Díjat 2012-ben és a Travolution Legjobb autókölcsönzési weboldal díját 2009-ben.

Az Argus átvételi helyszínek kiterjedt hálózatával rendelkezik: a legutóbbi számolásnál 30 000-nél tartott... Autókölcsönzési szakemberek globális hálózatával dolgoznak együtt, így Ön repülőterek, vasútállomások és városközpontok sokaságában veheti át bérautóját. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít, mert az utazó nem csak repülőtereken férhet hozzá járművéhez.

Az Argus all inclusive árakat kínál az Egyesült Államokon kívülről érkező foglalásokhoz. Egy Argus bérautó ára általában tartalmazza a korlátlan kilométereket, a felelősségbiztosítást, a reptéri díjakat, az útdíjakat és a helyi áfát. Tartalmazza a töréskár-biztosítást (CDW) és a lopáskár-biztosítást is, bár ezek az önrészbiztosításhoz kötöttek.

Kiterjedt hálózatának köszönhetően az Argus autók széles választékát kínálja ügyfeleinek. Trendi kabriók, imádnivaló városi autók és nagy lóerős 4x4-esek egyaránt elérhetők.

Amikor a Skyscanner segítségével keres kölcsönautót, az eredményeink között megtalálja az eDreams és más vezető autókölcsönzők ajánlatait is. Egy szempillantás alatt látni fogja, mely autókölcsönző vállalatok kínálják a legjobb ajánlatot, így mindig a legelőnyösebb áron juthat bérelt autójához.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.