Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Párizs városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Párizsban A Szajna folyó partján elterülő sokszínű Párizs nem véletlenül lett a világ egyik legvonzóbb úti célja. Csodás épületek, ütős partyk, romantika, croissant, divat, shopping lehetőségek ezrei – bármilyen okból is érkezzünk a francia fővárosba, az biztos, hogy utunk emlékezetes marad. Bérelt autóval pedig nem csak magát Párizst, de a környező települések szépségeit is felfedezhetjük.

Párizsban számos megbízható és a magas minőséget képviselő autókölcsönző is jelen van. Közéjük tartozik például a Firefly, az Europcar, a Budget, az Avis és az Interrent. Párizs számtalan pontján vannak bérelt autó átvételi pontok. Ha repülővel érkezünk, akkor célszerű már ott helyben felvenni a bérelt kocsit. Ezt megtehetjük például az Orly, vagy a Charles de Gaulle repterek közelében is. Népszerű átvételi hely még a Carrousel-Louvre, itt a közelben a világhírű múzeum mellett különleges bevásárlóközpontot is találunk, de itt van a Tuileriák kertje és a Musée d’Orsay is. Népszerű átvételi pont még a St Germain de Prés és a Gare Montparnasse is. Párizsban igen gazdag az autókölcsönzők kínálata, így sok különböző típusú autó közül válogathatunk. Például vannak minik, kombik, és klímás, automata váltós luxus járgányok is.

Párizsban, mivel világvárosól beszélünk, nem nehéz dugóba keveredni, erre pedig főleg a csúcsforgalom idején van esélyünk. Ez hétköznap reggelente fél8 és 9, illetve este fél 6 és fél 8 között van. Péntek délutánonként a nagy forgalom miatt nehezebb kijutni Párizsból, illetve vasárnaponként késő délután, illetve este is ugyanez a helyzet - visszafelé. Párizsban igyekeznek a környezetszennyezés csökkentése jegyében a levegő minőségére is ügyelni. Olyan napokon, amikor szennyezettebb a levegő, akkor korlátozzák a forgalmat – egyik nap a páratlan számú autók közlekedhetnek csak, míg másik nap csak a párosok. A francia sofőrök meglehetősen lazán vezetnek, és lehetnek nekünk szokatlan, furcsa reakcióik, így érdemes erre ügyelni, előre felkészülni. Párizsban sok a biciklis (komoly közbringahálózat is működik a városban), így rájuk is érdemes odafigyelni – csakúgy, mint az imitt-amott működő villamosokra.

A parkolás a francia fővárosban a fehérre festett részeken engedélyezett. A két kerékkel a padkán parkoló autókat rendre elvontatják – itt ugyanis ez tilos. Ahol sárgára festik az utat, oda nem szabad turistáknak parkolni, a sárga szegélyes részeken pedig várakozni tilos. Ahol fizetős a parkolás, ott jegyautomatákból vásárolhatunk parkolójegyet. A város egyes központi utcáin tilos a parkolás. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Párizsból bérelt kocsival?

Le Mont Saint Michel: Franciaország egyik legkülönlegesebb látványossága a normandiai partoktól 1 km-re található sziget, ami lényegében egy, a La Manche csatorna árapálysíkjából kiemelkedő gránitszikla. A rajta található csodás apátsággal együtt szerepel az UNESCO világörökségi listáján. A nevezetesség 360 km-re fekszik Párizstól, és mintegy 4 órás vezetéssel juthatunk el ide.

Rouen: Festői szépségű város a Szajna-partján, Felső-Normanda régióban. Fagerendás házikók között sétálgathatunk, gyönyörködhetünk a Notre-Dame székesegyház szépségében, kutakodhatunk az antik tárgyak között, és a számtalan múzeum érdekességeibe is belefeledkezhetünk. Kellemes parkokban és kertekben sem szenved hiányt a város és a környéke. Párizsból mintegy 1,5 órás út északi irányba a tőle 130 km-re fekvő város.

Versailles: Párizstól nyugatra mintegy 25 km-re található Versaillest az A13-as úton közelíthetjük meg, az út jó háromnegyed óra is lehet. A város fő látnivalója mi más is lenne, mint a Napkirály egykori, lenyűgöző kastélya. Itt találjuk emellett Marie-Antoinette birtokát is, és a különleges parfüm múzeum is megér egy látogatást.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.