Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Gran Canaria városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Gran Canarián A Kanári-szigetek névadó tagján aztán nem lehet unatkozni. Gyönyörű tengerpartok, különleges növényzet, gyönyörű völgyek és a világ egyik legkellemesebb klímája – ez fogad minket Gran Canarián, ahol szinte mindennap csodás napsütésben lehet részünk. Miután kiélvezkedtük magunkat a természet szépségében, és a sziklás, illetve homokos strandokon, felfedezhetjük a sziget műemlékeit is. Gran Canaria szépségeit bérelt autóval fedezhetjük fel legkönnyebben.

Gran Canarián például Las Palmasban foglalhatunk bérelt autót, ami a sziget legnagyobb városa. Emellett a repülőtéren, a Playa Del Ingles-en, Melonerasban és Bahia Felizen is találunk átvételi pontot. Arra is lehetőségünk van, hogy másik pontnál adjuk le a kocsit, mint ahol felvettük.

A Sixt autókölcsönző többféle gépjármű típust is kínál a szigeten. A Sixt a világ több mint 100 országában is jelen van, megbízható, magas minőségű autóbérlési szolgáltatást kínál. De sem minőségben, sem megbízhatóság terén nem marad el tőle a Goldcar Rental, az Avis, a Hertz, a Budget vagy az Europcar sem, amelyektől szintén kölcsönözhetünk autót, ha a szigeten járunk. Minik, sportautók, minibuszok, kombik, crossover-ek, kabriók – kedvünk szerint választhatjuk ki, milyen kocsival is szeretnénk bejárni a szigetet.

Gran Canarian a közlekedési szabályok ugyanazok, mint Spanyolország egyéb területein. A maximális haladási sebesség a városokban 50 km óránként, míg az autópályán 120 km óránként. Ezt érdemes is betartani, mert a sziget több pontján is kamerákkal mérnek. Sofőröknél a vér alkoholtartalmát is szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik, 0,5 mg/mm-ig elfogadott az eredmény. A biztonsági öv használata az első és hátsó üléseken is kötelező!

Tilos parkolni a sárga vonalakkal felfestett területeken, ha nem tartjuk be, büntetnek. Kék vonalak jelzik a fizetős parkolókat. Ha ilyen helyen állunk meg, akkor valamelyik közeli automatából vásároljunk jegyet. A városokban van, hogy nehéz szabad parkolóhelyet találni. Gran Canarián nincsenek sok milliós metropoliszok, de a városokban azért előfordulhat, hogy dugóba keveredünk.

A helyi sofőrök vezetési stílusa számunkra elsőre kicsit furcsa lehet. Sokat dudálnak, és előszeretettel kiabálnak és mutogatnak – nem kell ezt magunkra venni. Ugyanakkor elővigyázatosság nem árt – akár a városokban, akár a kanyargós hegyi utak valamelyikén vezetünk. Ez utóbbi helyen az éles kanyarok és a szűk utak jelentik a kihívást – a csodás panoráma viszont kárpótol mindezért. ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Gran Canaria szépségeit bérelt kocsival!

Tejeda: A természet szerelmesei egész egyszerűen le lesznek nyűgözve ettől a bájos hegyi falutól, és az itt található nemzeti parktól – amelyben a legmagasabb hegy a 2000 méteres Cruz de Tejeda. A környéken felejthetetlen élmény túrázni, és gyönyörű fotótémákból sincs hiány. Tejeda körülbelül a sziget közepén található, és a GC 60-as úton keresztül közelíthető meg. Las Palmastól 1 óra vezetéssel juthatunk el ide.

Parque Cocodrillos: Gyerekkel utazóknak kihagyhatatlan nevezetesség a sziget krokodil parkja, ahol több száz kroki tekinthető meg. Megismerhetjük ezeknek az ijesztő, de különleges állatoknak az életét – a tojásoktól kezdve a kifejlett korig. A krokik mellett többek között majmok és leopárdok is láthatók. A park mintegy 40 km-re, délre található Las Palmastól, és a GC1 úton át közelíthető meg.

Guayadeque Nemzeti Park: Csodás, buja növényzet, kirándulásra csábító tájak várnak a sziget hegyvidéki tájainak szélén fekvő parkban. Érdekesség, hogy a világ legnagyobb gyíkfaja is itt él. A barlangok is a helyi látványosságok közé tartoznak. A gasztromán lelkületűek pedig a különleges barlang-étteremben ízlelgethetik a jóféle falatokat. Las Palmasból 1 órás vezetéssel el is érjük ezt a kellemes terepet.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.