Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Brüsszel városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

###Autóbérlés Brüsszelben A gigantikus Grand Place tér, a pisilő kisfiú bronzszobra, a Mini Európa park a kontinens nevezetességeivel tele - a látványosságok mellett pedig kellemes sétálóutcák, ínyenc csokik, jóféle sörök és múzeumok sokasága is fokozzák a város élményfaktorát. A multikulturális Brüsszel sok európai szervezet központja is, így sokan vannak, akik hivatalos és üzleti ügyekben keresik fel. A város és a környék felfedezéséhez jól jön egy bérelt autó.

A város több pontján is lehetőségünk van a bérelt kocsit átvenni. Népszerű átvételi pont – és értelemszerű is, ha repülővel érkezünk Brüsszelbe – a National, vagy éppen a Charleroi Bru South repülőtér, vonattal érkezve pedig a vasútállomás-közeli pontok jelenthetik az ideális megoldást. Ha csak később szeretnénk kocsit bérelni (mert mondjuk kapunk transzfert a szállodába), akkor pedig a belvárosi Grand Place főtér közelében is találhatunk átvételi pontot. És igény szerint az is simán megoldható, hogy másik átvételi ponton adjuk le a bérelt kocsit, mint ahol átvettük. Brüsszelben több igényes és megbízható autókölcsönző is működik: a Budget, az Europcar és az Avis. Többféle típusú gépjármű közül is választhatunk, vannak minik, kombik, szabadidőautók és prémium autók is.

Belgiumban kötelező a biztonság öv használata, a hátsó üléseken is, és a sofőrt büntetik, ha valaki az autóban ülők közül megszegi ezt a szabályt. Fontos tudni, hogy Brüsszelben a villamosok alapból elsőbbséget élveznek, így kiemelten fontos mindig odafigyelni rájuk, és elengedni őket – és akkor is, ha mi amúgy éppen zöld lámpát kaptunk.

A parkolás Brüsszelben nem mindig egyszerű, de megoldható. Az utcai parkolásnál sok más nagyvároshoz hasonlóan itt is zónákra osztották fel a város területét. A piros zónában maximum 2 órán át lehet parkolni, 2015-ben itt 1 óra 2 euróba kerül, 2 óra ára pedig 5 euró. A narancs zónában szintén max. 2 órát parkolhatunk, itt egy óra másfél eurót kóstál, 2 óra pedig 4 eurót. A zöld övezetben 3 órára korlátozzák a maximális parkolási időt, az ár itt ugyanannyi, mint a narancs zónában, a 3 órás parkolás díja pedig 7 euró (ezek az összegek is 2015-ben érvényesek!). Jegykiadó automatákból vásárolhatunk parkolójegyeket. Az utcai parkolás mellett elég sok, magánkézben lévő parkolóház is található a városban. Minden év szeptemberében tartanak egy autómentes napot, amikor csak tömegközlekedéssel lehet utazni. ###Inspirációk 4 keréken, avagy hova utazzunk Brüsszelből bérelt kocsival?

Leuven: Bájos városka Brüsszeltől 25 km-re keletre, így akár egy félnapos programnak is ideális, ha kicsit kiszakadnánk a főváros forgatagából. A folyóparti Leuven látványosságai között említésre méltó az Aarenbergi-kastély, a Szent Péter-templom, a sörgyár és a botanikus kert. És akkor sem kell zavarba jönnünk, ha jókat falatoznánk, válogathatunk a kellemes éttermek közül.

Gent: Patinás történelmi épületek és sok csatorna jellemzi a várost, amely Kelet-Flandria tartomány legnagyobb települése. Igazi történelmi atmoszférát szívhatunk itt magunkba, hála a középkoriból fennmaradt építészeti emlékeknek, és a képeslapra illő (és azokon szereplő) Grasle-i kikötő látványának. Bolhapiacos nézegetéssel és éttermi élményekkel is gazdagodhatunk Gentben, ami 55 km-re fekszik Brüsszeltől, és mintegy 1 órás autózás után érhetjük el, az E40-es úton keresztül.

Antwerpen: A belga fővárosból egy órán belül Antwerpenben lehetünk autóval. A 44 km-es távolságra lévő kikötőváros az A12-es úton át közelíthető meg. Hangulatos terek, szobrok, és templomok teremtik meg a helyi atmoszférát, amit megfejelhetünk hajókirándulással és állatkert látogatással is.

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.