Az autókölcsönző társaságok felárat számíthatnak fel 25 év alatti vezető esetében, amelyet általában az autó átvételekor kell kifizetni. Egyes helyszíneken korhatár lehet érvényben. Foglalás előtt ellenőrizze az autókölcsönző társaság weboldalát.

Autókölcsönzés Bécs városában - Összehasonlítás a Skyscannerrel

Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis
National Car

###Autóbérlés Bécsben A Stephansdom monumentális méretei, a császári világ épületcsodái, hangulatos kávéházak és persze a felejthetetlen Sacher-torta – akármilyen céllal is érkezünk Bécsbe, az élmény felejthetetlen lesz. A város és környékének felfedezéséhez pedig nagy szabadságot ad, ha bérelt autóval tehetjük meg ezt.

Bécs több pontján is van lehetőségünk kocsit bérelni. Ha repülővel utazunk, és itt tartózkodásunk egész időtartamára szükségünk van kocsira, akkor kézenfekvő megoldás a reptéren, illetve a közelében működő átvételi pontok valamelyikén lefoglalni az autót. Rengetegféle típus között válogathatunk itt, minik, crossoverek, kombik, sportautók, minibuszok és luxusjárgányok is szerepelnek a kínálatban. Bécs déli részén, Vösendorfban is tudunk kocsit bérelni, itt rengeteg bevásárlási lehetőséget találunk. a bérelt autók kínálata is bőséges, kombik, minik és luxuskocsik is vannak a kínálatban. Vonattal érkezve praktikus megoldás a Hauptbanhof, illetve a Vienna West Train Station közelében autót foglalni, az itt található átvevőpontokon is széles a kínálat a különféle gépjárműtípusokból. Bécs belvárosában, a főbb múzeumok és látványosságok közelében is praktikus lehet kocsit foglalni, és erre sok lehetőségünk is van. Átvevőpont működik például a Kaerntner Ringnél, a Stadtparknál, illetve ezektől kicsit keletebbre, a Schlachthausgasse és az Erdbergstraße táján. Bécsben sok minőségi szolgáltatást nyújtó autókölcsönző működik, közöttük van például a Megadrive, a Schiller, az Avis, az Europcar, a Budget és az Alamo.

Ausztriában a sebességhatár a városokban 50 km/óra, de van, ahol táblákkal ezt 30 km/h-ra csökkentik. Az autópályákon legfeljebb 130 km/h sebességgel lehet haladni, míg egyéb utakon 100 km/h a limit. A villamosokra, a gyalogosokra és a kerékpárosokra fokozottan érdemes ügyelni Bécsben, ugyanis itt egyikből sincs éppen kevés. A villamosoknak mindig elsőbbségük van, a gyalogosok meg bármikor leléphetnek elénk a zebráknál. Ahogy a nagyvárosokban az általában lenni szokott, Bécsben is dugóba keveredhetünk, a csúcsforgalom idején ez persze nagyobb valószínűséggel fordul elő. Ez Bécsben hétköznap reggelente reggel 7 és fél 10, illetve délután 4 és 6 között van.

Bécs belső kerületeiben a parkolás elég nehézkes tud lenni, a központtól távolabb lévő utcákban általában könnyebben találhatunk szabad helyet. A belvárosban kijelöltek zónákat is, ahol korlátozott ideig lehet parkolni. A vörös zónában ez 2 órát jelent hétfőtől péntekig reggel 9 és este 10 óra közötti időben. A kék zónában legfeljebb 3 órát szabad egyhuzamban parkolni, reggel 9 és este 7 között érvényes ez a szabály. A sárga zónában is 2 órát parkolhatunk legfeljebb, hétköznapokon reggel 9 és este 10, illetve hétvégenként és ünnepnapokon reggel 6 és este 10 között él ez a szabály. A parkolás 2015-ben óránként 1,2 euró. Parkolójegyeket jegyautomatákból, trafikokban és vasútállomásokon is vásárolhatunk. ###Inspirációk 4 keréken, avagy fedezzük fel Bécs környékét bérelt autóval!

Salzburg: A hegyek övezte Salzburg mintegy 300 km-re nyugatra található Bécstől, és autóval 3 órán belül oda is érhetünk az E60-as úton keresztül. A város látképét uralja Hohensalzburg vára, ami az egész kontinens legnagyobb, épségben megmaradt középkori építménye. A Hellbrunni kastély és Mozart szülőháza is a város népszerű látványosságai közé tartoznak. A salzburgi állatkertben pedig igényes kifutókon láthatjuk az orrszarvúakat, majmokat és egyéb állatokat – miközben gyönyörködhetünk a környező hegy látványában is.

Pozsony: Autóval 1 óra alatt elérhetjük a Bécstől 66 km-re fekvő szlovák várost az A4 és A6 utakon keresztül. Megcsodálhatjuk itt Dévény várát, elbarangolhatunk a történelmi atmoszférát árasztó belvárosban, és megízlelhetjük a helyi ételek közül például a sztrapacskát és a knédlit.

Bécsi Erdő: A kirándulás szerelmesei le lesznek nyűgözve a Bécsi Erdő buja tájaitól! A területet bőségesen behálózzák a kirándulóutak és sétautak. Az UNESCO által bioszféra parkká nyilvánított területen 2000 növényfaj és 150 költőmadár faj él. Ha szeretnénk friss levegővel és a táj szépségével töltekezni, akkor Bécs központjától kb. 50 perc vezetéssel érhetjük el a Bácsi Erdőt – az A21 úton keresztül.

Autókölcsönzés a Skyscannerrel

Üdvözli Önt a Skyscanner átfogó autókölcsönzési keresője. Úti célok ezrei között keresünk és autókölcsönzők több ezer ajánlatát hasonlítjuk össze, hogy megtaláljuk önnek a tökéletes autót minél alacsonyabb áron. Igyekszünk utazási költségét minél inkább lefaragni, hogy Ön biztosan jókedvűen üljön az autójába. Jöjjön, vezessen velünk!

Ajánlatok ingyenes összehasonlítása

A Skyscannerrel megtalálja az interneten elérhető legalacsonyabb autókölcsönzési árakat. Ha megtalálta az Önnek tetsző autókölcsönzési ajánlatot, közvetlenül az autókölcsönző cég honlapjára irányítjuk, ahol elvégezheti a foglalást. Soha nem számítunk fel jutalékot, így Ön mindig a legjobb árat kapja.

Keressen a Skyscannerrel

Autót szeretne bérelni? Megtalálta a legjobb helyet. Bárhová szeretne menni, bármilyen autóra van szüksége, nálunk megtalálja hozzá a kulcsot. Egyszerűen adja meg az úti célját, az átvétel és a leadás dátumát, és mi megmutatjuk a vezető autókölcsönző cégek összes ajánlatát, Ön pedig másodpercek alatt összehasonlíthatja azokat és lefoglalhatja autóját.