Repülőjegy-kereső

Visszatérés módozata

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Aleppó repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Aleppó repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Aleppó repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Aleppó-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Aleppó mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Aleppó városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Aleppó és a Skyscanner - garancia erre.

más célállomások

Légitársaságok Aleppó közelében:

 Aleppó Ajánlatok

Aleppó szállodái

 Aleppó Ajánlatok

Autóbérlés itt: Aleppó

 Repülőtéri kapcsolat információk

Aleppó Repülőtér

Cím:
PO Box 6064,
Aleppo (Neirab),
SYRIA

Tel:+963 (0)21 3336700
Fax:+963 (0)21 3336555

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:37° 13' 36'' E
Szélesség:36° 10' 50'' N
IATA kód:ALP
ICAO kód:OSAP

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map